Uutiskirje 1/2021: Hyvä kesäasukkaamme!

johtajat.jpg
Tämä kesäasukkaille tarkoitettu kirje on ensimmäinen lajiaan ja se kannattaa tutkia tarkkaan.

Kesäasukaskirje on Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kesäasukkaille suunnattu tiedote. Haluamme että juuri sinä – kesäasukkaamme saat tietoja tärkeistä asioista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi vaivattomasti. Seuraamalla kirjeitämme ja kesäasukkaillemme suunnattua sivustoa, pysyt ajan hermolla ja tiedät mitä Järviseudun alueella pitkin vuotta tapahtuu.

Koronavirusepidemian vuoksi vuosi 2020 meni monelta osin uusiksi ja useimmat suunnitelmat kariutuivat alkumetreillään. Tapahtumat peruuntuivat, rajoitukset haittasivat, palvelutarjontaa rajoitettiin. Rokotukset ovat nyt kuitenkin edenneet Suomessa ja alueellamme suunnitellusti. Valoa tunnelin päässä on siis jo näkyvissä. Tapahtumia Järviseudulla voidaan jälleen järjestää ja palata normaalimpaan kesäviettoon.

Kunnanjohtajat Evijärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä sekä Kraatterijärven toimijoiden puheenjohtaja toivottavat kaikki kesäasukkaat ja matkailijat tervetulleeksi viihtymään luonnonkauniille ja puhtaalle Järviseudulle. Olemme julkaisseet uuden kesäasukassivuston, joka kokoaa tapahtumia ja tekemistä kesäasukkaiden iloksi. Uudelta sivustolta löydät vinkit viihtymiseesi alueellamme tapahtuvista aktiviteeteista, tapahtumista, nähtävyyksittä ja monesta muustakin mielenkiintoisesta asiasta.

Sivustoa päivitetään jatkuvasti, joten kannattaa lisätä Kesäasukassivusto omiin suosikkeihisi ja seurata sitä aktiivisesti.
Meitä kiinnostaa, miten kesäsi sujui Järviseudulla. Mikä teki kesän aikana suurimman vaikutuksen ja missä asioissa meillä on vielä tekemistä. Sivustolla on mahdollisuus antaa palautetta ja osallistua kesäasukaskyselyyn. Palautteiden pohjalta pyrimme tekemään olosi vieläkin mukavammaksi ja sujuvammaksi seuraavana kesänä. Mielipiteesi ja viettämäsi aika Järviseudulla on meille tärkeä ja arvokas

Me Järviseudun Sanomissa olemme iloisia, että voimme omalta osaltamme olla tekemässä yhteistyötä ja kehittää alueemme palveluita kesäasukkaillemme. Järviseudun Sanomien kesän erikoisnumero Kesäseutu tulee vapaasti luettavaksi juuri ennen juhannusta digilehtiemme joukkoon. Kesäseutua jaetaan painettuna lehtenä keskeisissä matkailuyrityksissämme koko kesän.  Nettisivuiltamme löydät alueemme tuoreimpien uutisten lisäksi tapahtumakalenterin sekä paljon muuta mielenkiintoista. Kannattaa seurata myös Kraatterijärven kesäasukkaat Facebook ryhmään.

Tervetuloa Järviseudulle ja lämmintä kesää kaikille toivottaen:

Hannu F.E. Takala
Päätoimittaja,  
Järviseudun Sanomat

Tärkeitä linkkejä:
Järviseudun Sanomat
Kesäasukassivusto
Tapahtumakalenteri

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Talven touhuja järviseudulla: Lappajärvi, Evijärvi ja Vimpeli

Mukavaa vuotta 2024 ja tervetuloa lukemaan kesäasukaskirjettämme!

Tästä kirjeestä löytyy menovinkkejä moneen toimintaan. Aktiviteetteja löydät niin Lappajärveltä, Evijärveltä kuin Vimpelistäkin. Lappajärven jää on parhaimmillaan retkiluisteluun, järven toisella puolella voit lasketella kraatterin reunalla Vimpelin Lakeaharjulla ja Evijärven Kniivilänlahden latua voi kiertää Rantaraitin laiturilta löytyvillä kicksparkeilla

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiskirjeen sisältö

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.