Mahdollisia korona-altistuksia Kortesjärven yhtenäiskoululla ja Kortesjärven S-Marketissa maanantaina

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen tiedottaa, että Kortesjärvellä on voinut altistua koronatartunnalle.

Kortesjärven yhtenäiskoulussa on todettu korona-altistuminen maanantaina 13.9. Altistuminen koskee koulun 1. luokkalaisia. Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta ollaan yhteydessä altistuneiden huoltajiin illan aikana ja altistuneet asetetaan karanteeniin. 

Koronavirukselle altistuminen on ollut mahdollista myös: 

  • Kortesjärven S-Market, su 12.9. klo 20.30–21.00.

Mikäli saat koronavirukseen sopivia oireita, jää kotiin ja varaa aika koronatestiin. 

Mikäli sinulla ei ole oireita, mutta olet ollut ilmoitetuissa altistumispaikoissa, on hyvä noudattaa yleisiä koronasuosituksia: vähennät lähikontaktien määrän minimiin, vältät tarpeettomia kokoontumisia sekä huolehdit kasvomaskin käytöstä, turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.

Jaa juttu: