On Hämärien kauppojen aika

Hämärät kaupat järjestetään tänä syksynä lähinnä muotiliike Popon pihapiirissä. Arkistokuvassa Popon Minna Lammi ja Sirpa Kultalahti.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SYKSY on saapunut, ja Evijärvellä se tarkoittaa, että on taas Hämärien kauppojen aika.

Perinteinen syystapahtuma järjestetään perjantaina 17. syyskuuta jo 19. kerran. Tänä vuonna tapahtuma on pienimuotoisempi, ja se pidetään lähinnä Popon pihapiirissä.

Popossa pidetään ovet auki kello 9–20 välisen ajan.

–Tänäkin vuonna mennään vielä tällaisella ”poikkeusajan tyylillä”, eli vietetään hämäriä pienesti mutta alennukset annetaan isosti, kertoo Popon yrittäjä Sirpa Kultalahti. –Meille Popon tytöille on tärkeää, että Hämärät kaupat pysyy perinteenä ja syksyn piristysruiskeena.

Popon pihapiirissä on lapsille ilmainen poniratsastus kello 18–19.30. Lisäksi myynnissä on makkaraa, virvokkeita, karkkia, lakua, leivonnaisia, kotijuustoa, paikallista hunajaa ja kaislasta ja pajusta valmistettuja käsitöitä.

–Tervetuloa syystunnelmaan, Kultalahti sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.