Anna Lindholm aloittaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin viestintäpäällikkönä

FM Anna Lindholm on valittu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin viestintäpäälliköksi. Lindholm aloittaa tehtävässään 13.9.2021. Aikaisemmin Lindholm on työskennellyt muun muassa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen tiedottajana. Sairaanhoitopiirin viestintäpäällikön tehtävään haki kaikkiaan 29 henkilöä.

– Ulkoisen ja sisäisen viestinnän merkitys on lisääntynyt oleellisesti sairaanhoitopiirissä viime vuosina. Lisäksi viestinnän merkitys kasvaa entisestään nyt kun valmistaudumme siirtymään hyvinvointialueeseen. Ulkoisen viestinnän lisäksi hyvä sisäinen viestintä edesauttaa myös työhyvinvointia organisaatiossamme, toteaa sairaanhoitopiirin johtaja Tero Järvinen.

Viestintäpäällikkö suunnittelee ja toteuttaa viestintää yhdessä sairaanhoitopiirin johdon kanssa. Viestintäpäällikkö koordinoi sairaanhoitopiirin viestintää eri viestintäkanavissa. Viestintäpäällikkö Lindholm toimii median yhteyshenkilönä sairaanhoitopiirissä sekä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen väliaikaisen valmistelutoimielimen alaisen viestintäjaoston puheenjohtajana.

Jaa juttu: