”Lauantaille nuollaan haavat” – Veto lähtee hakemaan voittojen tasausta Kouvolasta

Matias Rinta-aho pelaa Vedossa seuraavat kolme kautta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto aloitti terävästi ja jätti ulkopelissä vieraat etupesille. Omassa sisäpelissä ensimmäinen kotiutus nähtiin jo ensimmäisessä sisävuorossa, kun Perttu Ruuska kotiutti Teemu Isokedon ja Olli Heikkala Elmeri Anttilan, Kolmannessa sisävuorossa Kouvola sai kavennusjuoksun harhaheitolla ja tuli Valtteri Luoman juoksulla tasoihin. Vedon kotiutusyritykset jäivät viimeistelyä vaille, kun taas Kouvola onnistui omissaan vielä kahden juoksun arvoisesti.

Toisella jaksolla Kouvolan kotiuttajajokeri Ossi Meriläinen löysi hyvän vireen ja iski seitsemän juoksua. Vedolta onnistuivat Matias Rinta-aho, Janne Mäkelä ja Perttu Ruuska. Kouvolan ulkopeli oli vahvaa, mutta molemmilla joukkueilla tuli myös pieniä virheitä.

–Itseluottamus tuo onnistumisia, Ossi Meriläinen sanaili ottelun jälkeen.

–Tuntui samalta kuin eka peli, aloitettiin hyvin, tehtiin pari pinnaa alkuun, oli hallinta pelistä, analysoi Vedon parhaana palkittu Perttu Ruuska. –Se kesti kolmannen alkuun. Taisi tulla joku harhaheitto, jolla päästettiin kaveri mukaan. Kouvola käytti hienosti paikkansa ja menivät johtoon.

–Kouvola on muuttanut ulkopeliään, katsotaan, miten reagoidaan siihen. Tällä hetkellä pomputellaan palloa liikaa siihen nähden mitä meillä on osaaminen. On oltava huolellinen niissä tiukoissa hetkissä ja ennen kaikkea päästä johtoon, silloin täytyy pystyä painamaan kaasua. Lauantaille nuollaan haavat ja lähdetään parantamaan omaa tekemistä. On pelattu hyviä pelejä Kouvolassa, lähdetään luottavaisin mielin sinne, totesi Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen.

–Vähän on ollut käynnistymisvaikeuksia. Ei ole ollut sellaisia alkuja, mitä on haluttu, tuumiskeli Kouvolan käskyttäjä Iiro Haimi.

–Joka kerta ei sieltä tulla rinnalle ja ohi, mielellään joskus johtoasemaan pääsisi.

Ulkopelin Haimi näkee edelleen joukkueensa parhaana aseena. –Se on kivijalka. Sisäpelissä, silloin kun takatilanteessa vapaat lyönnit tippuvat, meillä on siihen todella lyöntivoimainen ryhmä.

Pelin yhteydessä julkistettiin pelaajasopimus: Matias Rinta-aho on solminut Vedon kanssa sopimuksen, joka kantaa kaudelle 2024 asti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.