Ilmoittautuminen kansalaisopistoon alkoi vauhdilla — kursseille voi ilmoittautua pitkin vuotta

Tunnelmia aikuisten tanssikurssilta. Kuva: Rosanna Kunnari

ILMOITTAUTUMINEN Järvilakeuden kansalaisopiston kursseille lähti vauhdilla matkaan. Lukuvuonna 2021–2022 ilmoittautuminen avattiin ensimmäistä kertaa ensin netissä ja vasta seuraavana päivänä toimistolla ja puhelimitse.  

–Ilmoittautumisten määrä yllätti positiivisesti heti ensimmäisenä päivänä. Kun netti-ilmoittautuminen aukesi sunnuntaiaamuna yhdeksältä, oli ilmoittautumisia ennen puolta päivää kasassa yli tuhat, kertoo Maaria Koivula-Talkkari kansalaisopistolta.  

Suosituimpia kursseja ovat tähän mennessä olleet erilaiset joogakurssit, perusjumpat sekä eläkeläisten kuntosalikurssit. Myös lasten tanssi- ja taitoluistelukurssien paikat täyttyvät nopeasti. 

Mainos

–Voit ilmoittautua kansalaisopiston kursseille pitkin vuotta, Koivula-Talkkari muistuttaa.

–Tarjolla on muun muassa monenlaisia matalan kynnyksen lyhytkursseja eri aiheista. Jos innostut osallistumaan monelle kurssille, suosittelemme opistopassin tai liikuntapassin hankintaa, jolloin samalla hinnalla voi osallistua niin monelle kurssille kun haluaa.

Kurssitarjontaa voi selailla kansalaisopiston sivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.