• Kuva: Eija Pippola

Aisaparilta apua ja kaupungilta tukea parempiin yhteyksiin

KAUHAVAN kaupunki tukee laajakaistojen käyttöönottoa alueellaan.

Kaupungilta on haettavissa esiselvitysrahoitusta laajakaistainvestoinnin toteuttamismahdollisuuksien selvittämiseen ja hankkeen suunnitteluun, 1 000 euroa hanketta kohti. Esiselvitysrahoituksen hakijana voi olla esimerkiksi kyläyhdistys tai muu vastaava yhteisö. Hakuaika päättyy 30.9.2021. Tarkemmat ohjeet löytyvät kaupungin sivuilta.

Myös Aisaparilla on alkanut Vauhtia valokuituun -hanke, joka tarjoaa tukea valokuituverkkojen suunnitteluun ja toteutukseen koko maakunnassa. Hankkeeseen on palkattu tietoverkkoasiantuntija Heikki Pellonpää. Lisätietoja Aisaparin kotisivulta kohdasta Vauhtia valokuiturakentamisen suunnitteluun ja toteutukseen.

Jaa juttu: