• Muistoseurojen kolmanteen osaan kuvattiin lisää materiaalia. Kuva: Jarmo Vainionpää

Uusi Muistoseurat ensi-iltaan 18.6.

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston ensimmäinen koko illan elokuva Muistoseurat 3.5 — Haku päällä saa ensi iltansa 18. kesäkuuta.

Kale ja Pena ovat päättäneet unohtaa perinteeksi tulleen kesän kohokohdan ”Muistoseurat”, eli ajelun Ransu-autolla pitkin maakuntaa. Edesmenneen Anteron naiset kuitenkin repäisevät tällä kertaa ja lähtevät omalle reissulleen. Kuskiksi saadaan Kalen vaimo Marja-Terttu ja tottahan anoppikin änkeää mukaan. Mutta mitä tapahtuu, kun Kale ja Pena joutuvat yllättäen kantamaan vastuuta monen miehen edestä? 

Koko illan elokuva Muistoseurat 3.5 — Haku päällä sisältää lähes kokonaan aikaisemman elokuvan Muistoseurat 3 — Haaveita ja harha-askelia. Sen lisäksi elokuva on saanut täydennystä uusista kohtauksista, jotka valaisevat muun muassa Ansan ja Unelman liiketoimia. Muistoseurat 3 päättyi hääjuhlaan. Elokuvan jatkuessa tapahtuu kuitenkin erilaisia kommelluksia, ja vastavihitty sulhanenkin katoaa. Pian kaikilla onkin haku päällä, tavalla tai toisella. 

Elokuvan trailerin voi käydä katsomassa Järvilakeuden kansalaisopiston Youtube-kanavalta.

Jaa juttu: