Ääniaalloilla-tapahtuma julkisti esiintyjiä

KESÄ on saapunut, vedet lämpenevät, ja 17. heinäkuuta Purmojärven Näkinkallion uimarannan tuntumassa järjestettävä ilmaistapahtuma Ääniaalloilla lähestyy vauhdilla.

Festivaalin esiintyjiä on nyt julkistettu. Tapahtumaan on kiinnitetty Sussu, Street, Viimeinen Topi, Elsewheres ja Maan. Lisäksi mukana on yksi yllätysesiintyjä. Lisäksi DJ:t soittavat musiikkia tapahtuman alkuun ja esitysten välissä.

Tapahtuman ideana on pystyttää bändeille esiintymislava rannan tuntumaan, järvelle suunnattuna. Parhaille katselupaikoille pääsee veneellä, sup-laudalla tai vaikkapa uimapatjalla. Kyseessä on kelluva piknik, jossa eväiden ohella voi nauttia elävästä musiikista ainutlaatuisen akustiikan ja tunnelman kera.

Veneet voi näppärästi laskea vesille joko Näkinkallion veneenlaskupaikalta tai saareen vievän Kivisillan laskupaikalta. Sup-laudan tai muut kelluttimet voi laskea vesille käytännössä mistä vain.

Jaa juttu: