Ykköspesiskausi alkaa 2. kesäkuuta – kahdelle parhaalle paikka superpesiskarsintaan!

Ankkurit käynnistävät pelikautensa kotiottelulla 2. kesäkuuta. Kuva: Ankkureiden tiedotus

Julkaistu:

Aihe:

Miesten ja naisten Ykköspesiksen uusitut otteluohjelmat on julkaistu. Kausi käynnistyy Espoossa, Kajaanissa, Kannuksessa, Lappajärvellä, Porissa ja Vähässäkyrössä 2. kesäkuuta. Lavettaret saa Veikkolassa vastaansa Vaasan Mailattaret kyseisenä keskiviikkona kello 18 ja Alajärven Ankkurit kohtaa torstaina 3. kesäkuuta Loimaan Palloilijat Kitron Stadionilla kello 18.

Miesten Ykköspesiksen runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, jonka neljä parasta jatkavat ylempiin pudotuspeleihin. Sarjan sisäisten välierien voittajat etenevät ottelupareina superpesisjoukkueiden kanssa pelattavaan superpesiskarsintaan.

Naisten Ykköspesiksen 17 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Puolivälierät pelataan oman lohkon sisällä. Lohkojen välillä ristiin pelattavissa välierissä on panoksena pääsy superpesiskarsintaan, jonka ottelupareissa Ykköspesiksen kaksi parasta haastavat 11.–12. sijoittuneet superpesisjoukkueet.

Sarjojen joukkuemääriä pienennetään pesäpallossa kaudelle 2022, kun viime vuonna sarjoista ei pudonnut joukkueita poikkeusajan vuoksi. Sekä miesten että naisten Superpesiksessä kaksi runkosarjan viimeistä pelaavat putoamiskarsinnan, jonka häviäjät putoavat suoraan Ykköspesikseen.

*juttua muokattu 12.5. klo 8.45, korjattu Ankkureiden aloituspelin ajankohta

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.