• Vimpelin Vedon minitytöt voittivat koripallon keskisen alueen hopeamitalit. Kuva:Pilvi Hanhikoski

Vedon minitytöille hopeaa

VIMPELIN Vedon koripallon minitytöt voittivat keskisen alueen hopeaa viikonloppuna Vaasassa pelatussa lopputurnauksessa.

Ensimmäisessä ottelussaan Veto voitti Vaasan Salaman 48–42. Toisessa ottelussa Veto hävisi tiukan taiston Laukaan Urheilijoille koriluvuin 46–45. Laukaa voitti Keskisen alueen ykkösdivisioonan mestaruuden, Vedolle siis hopeaa ja Salamalle pronssimitalit.

Joukkueessa pelasivat Iida Rannanpää, Emma Latvala, Venla Tuomela, Elsa Thil, Liisi Harju, Sofia Meriläinen, Viivi Hanhikoski, Jenna-Justiina Mäenpää ja Sandra Latvala. Valmennuksesta vastasivat Tiina Kangasaho, Sanna Ahonen, Aino Riihimäki, Milla Joensuu ja Jarkko Havu.

ViVen tiedotus

Jaa juttu: