Vimpelin nuorisovaltuuston vaalit tulossa

Vimpelin nuorisovaltuuston toimintakausi loppuu ensi heinäkuun lopulla. Nyt haussa on 11 aktiivista nuorisovaltuutettua.

Nuorisovaltuuston vaalit tullaan järjestämään viikolla 19, mikäli ehdokkaita nuorisovaltuustoon tulee yli 11.

–Olen puheenjohtajana kiertänyt luennoimassa luokka-asteilla nuorisovaltuuston toiminnasta, kertoi valtuuston puheenjohtaja Patrick Itäniemi. –Nuorisovaltuustoon kannattaa lähteä mukaan, jos haluaa vaikuttaa nuorten asioihin. Nuorisovaltuustossa pystyy vaikuttamaan nuorten tavallisiin asioihin: kouluruokaan, oppilashuollon palveluihin ja resurssointiin tai vaikkapa nuorisotiloihin. Nuorisovaltuustossa pääsee edustamaan nuorisovaltuustoa kunnan toimielimiin.

Aikaa hakea nuorisovaltuustoon on 30. huhtikuuta asti kunnan kotisivuilla olevan linkin kautta.

–Nyt on nuorten aika vaikuttaa!

Jaa juttu: