Evijärven kunta tarjoaa maksutonta etätyötilaa myös kesällä

Kunnantalon etätyötila.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Evijärven kunta haluaa mahdollistaa etätöiden tekemisen myös kesällä. Kunnantalolla ja kirjastossa on mahdollisuus etätyöskennellä joustavasti.

Kunnantalon etätyötila on toimistohuone ja käytettävissä maksutta. Tervetuloa tekemään töitä, opiskelua tai vaikkapa tapaamaan asiakkaitasi. Käytettävissä wc, keittiö, verkkoyhteys (kaapeli tai Wifi4EU julkinen wlan), tulostusmahdollisuus. Pysäköinti kunnantalon asiakasparkkipaikalle. Kunnantalon etätyötilan voi varata osoitteesta https://flextila.com/catalog?city=Evij%C3%A4rvi.

Mainos

Evijärven kirjaston tutkijantila sijaitsee lukusalin yhteydessä. Kirjaston palvelut ovat käytössä kirjaston aukioloaikoina. Kannattaa tarkistaa kirjaston sivuilta tarkemmat ajat https://www.evijarvi.fi/vapaa-aika-ja-nuoriso/kirjasto . Lukusalissa on lasiseinillä eristetty tila, missä saa omaa työskentelyrauhaa. Tila on ylhäältä avonainen eli se ei ole äänieristetty. Et tarvitse ajanvarausta, tila on vapaasti käytettävissä kaikille kirjaston asiakkaille. Kirjastoon pääsee arkisin klo 7.00-21.00 omalla Eepos -kirjastokortilla, mihin on liitetty oikeus käyttää Evijärven omatoimikirjastoa. Lisätietoja voi kysyä kirjaston henkilökunnalta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.