• Arkistokuva.

Soinin kunnanhallitus 19.4.: Hallintojohtajan hakuprosessi etenee

Soinin kunnanhallituksen päätöksiä.

KUNNANHALLITUS valitsi hallintojohtajan viran haastatteluun hakemusten pisteytyksen perusteella tradenomi Katri Heikkilän Seinäjoelta, HM Anu Kaltiaisenahon Kuortaneelta, HM Sirma Lampisen Alajärveltä ja tradenomi Hanna Kurunsaaren Lapualta. Virkaa haki yhdeksän henkilöä. Hallintojohtaja Hannele Hannula jää eläkkeelle syyskuun alussa.

SOININ Sisu on hakemassa hankerahoitusta pumptrack-alueen rakentamiseksi kunnan omistamalle alueelle terveysaseman parkkipaikan viereen. Kunnanhallitus hyväksyi alueen käyttöoikeussopimuksen. Pumptrack on rata, jota pitkin ajetaan polkupyörällä, mutta polkemisen sijaan eteenpäin kuljetaan pumppaavan liikkeen voimalla.

SOINI hakee avustusta digihankkeiden eteenpäin viemiseksi. Hankkeelle edistetään tietoturvallista asiointia ja sähköisten palvelujen laajempaa käyttöönottoa. Omarahoitusosuus katetaan kunnan omalla työpanoksella, niin varsinaista lisärahaa ei hankkeeseen tarvita.

Jaa juttu: