• Aleksi Lassila ja Santeri Syynimaa vetävät Vimpelin kunnan työntekijöille taukojumppia ja toteuttavat viikoittain kunto-ohjelmia sekä videotreenejä. Taukojumpan voi toteuttaa vaikka Saarikentällä. Kuva: Ari Takala

Hyvinvointia elämään -kampanja kannustaa kunnan väkeä liikkeelle

VIIME syksynä Vimpelin kunnan johtoryhmän palaverissa pohdittiin, olisiko työntekijöille jaettaville tyky-seteleille toimivampia ja vaikuttavampia vaihtoehtoja. Aivoriihen tuloksena syntyi Hyvinvointia elämään -kampanja, jossa pyritään kasvattamaan kunnan työntekijöiden hyvinvointia, lisäämään jaksamista niin työssä kuin vapaa-ajallakin, kannustamaan terveellisempiin elämäntapoihin ja sitä kautta paitsi vähentämään sairauspoissaoloja, myös mahdollistamaan virkeät eläkepäivät työuran jälkeen.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: