Alajärven Nuorisoseuran kansallispuvut myynnissä viikonloppuna

Alajärven Nuorisoseura myy lyhytaikaisten lainojensa kattamiseksi talon irtaimistoa ja tarpeistoa, joka ei ole toiminnalle välttämätöntä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Myynnissä on Jussi-puvun liivejä ja paitoja, kolme täydellistä Munsalan pukua, yksi Munsalan puku ilman essua sekä yksi ilman essua ja huivia sekä lahjoituksena saatu Järviseudun kansallispuku.

Ovet ovat auki perjantaina kello 16–19, lauantaina 10–14 ja sunnuntaina kello 12–16.

Mainos

Myynnistä kertyvät varat käytetään Nuorisoseuran lyhytaikaisten velkojen lyhentämiseen. Seuran vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi se järjestää myös rahankeräyksen Suomen Nuorisoseurat ry:n rahankeräysluvalla.

–Koronarajoitusten heltyessä on ajankohtaista suunnitella tulevia juhlia. Juhlapaikkana Alvar Aallon esikoistyö luo näyttävät puitteet suuriin ja pieniin juhliin, toteaa Nuorisoseuran väki.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.