Toinen nimitys SeAMKin Tenure track -ohjelmassa: Kari Laasasenaho erityisasiantuntijaksi

Kari Laasasenaho. Kuva: SeAMK

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kari Laasasenaho on työskennellyt SeAMKissa viisi vuotta. Hän toimii nousevan kestävyys- ja kiertotalousalan tutkimusryhmän vetäjänä. Filosofian tohtoriksi hän väitteli joulukuussa 2019 Tampereen yliopistossa. Laasasenahon väitös Biomass resource allocation for bioenergy production on cutaway peatlands with geographical information (GI) analyses kuuluu ympäristötekniikan alaan.

Tenure track -nimityksen perusteissa Laasasenahon ansioiksi mainitaan muun muassa näytöt ulkopuolisen rahoituksen hankinnassa, julkaisutoiminnassa, kansainvälisestä toiminnassa sekä yhteistyötaidoissa.

“On mahtavaa, että SeAMKissa tuetaan väitöstyön jälkeistä asiantuntijuuden kehittymistä tenure track-mallilla. Itselleni nimitys mahdollistaa kestävyyden ja vastuullisuuden pitkäjänteisen kehittämisen SeAMKissa. Esimerkiksi ilmastokestävän ruokaketjun sekä kiertotalouden ja vastuullisuuden edistäminen ovat alueellisesti hyvin tärkeitä teemoja Etelä-Pohjanmaalla, ja näihin tulen panostamaan tulevissa työtehtävissäni”, Laasasenaho kertoo.

Sisäinen tenure track -urapolku liittyy SeAMKin strategian toteuttamiseen erityisesti vahvuusalojen vahvistamisen ja ulkopuolisen rahoituksen kasvattamisen näkökulmasta. Tenure trackin taustalla on myös halu mahdollistaa SeAMKin sisäistä urakehitystä ja motivoida työntekijöitä väitöskirjan valmistumisen jälkeen.  Uudet mahdolliset nimikkeet ovat:

  • tutkijayliopettaja (opettajan työehdot, nimitys 5 vuoden määräajaksi)
  • tutkija-lehtori (opettajan työehdot, nimitys 3 vuoden määräajaksi)
  • erityisasiantuntija
  • erikoistutkija

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.