• Evijärveläisyrittäjille suunnatut tukipalvelut on nyt koottu yhteen paikkaan.

YritysKOHO kokoaa yhteen evijärveläisyrittäjien palvelut

Uudelta, YritysKOHOksi nimetyltä sivustolta löytyvät yhteystiedot erilaisiin tukipalveluihin esimerkiksi yritystoimintaa suunnittelevalle tai aloittavalle yrittäjälle ja erilaisissa muutostilanteissa oleville yrityksille ja yrittäjille. Kunnanjohtaja Mikko Huhtala toivoo paikallisten yrittäjien löytävän erilaiset yrittäjien tukipalvelut paremmin nyt, kun ne on koottu yhden sivuston alle.

EVIJÄRVELÄISYRITTÄJILLE suunnatut tukipalvelut on nyt koottu yhteen paikkaan.

Uudelta, YritysKOHOksi nimetyltä sivustolta löytyvät yhteystiedot erilaisiin tukipalveluihin esimerkiksi yritystoimintaa suunnittelevalle tai aloittavalle yrittäjälle ja erilaisissa muutostilanteissa oleville yrityksille ja yrittäjille.

Sivuston ovat rakentaneet Evijärven kunta ja yrittäjäyhdistys Aisaparin tuella. Siihen voi tutustua osoitteessa yrityskoho.evijarvi.fi.

Kunnanjohtaja Mikko Huhtala toivoo paikallisten yrittäjien löytävän erilaiset yrittäjien tukipalvelut paremmin nyt, kun ne on koottu yhden sivuston alle.

–Olemme koonneet palvelut siten, että kunnan tarjoamat palvelut, paikalliset tukipalvelut ja maakunnasta saatavat palvelut nivoutuisivat elinkeinopoluiksi, joita yrittäjien olisi helppo seurata, Huhtala kertoo.  

Evijärven Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Kohtanen toteaa, että yhteinen palvelupolkuhanke on tiivistänyt kunnan ja yrittäjien yhteistyötä entisestään.

–Yhteistyössä tehty hyvä pohjatyö auttaa jatkamaan polkujen parantamista ja YritysKOHO-sivuston sisällön kehittämistä, kunnan kehittäjäkoordinaattori Sanna Syrjälä sanoo.

YRITYSKOHON taustatyönä evijärveläisille yrittäjille tehtiin kyselytutkimus, jossa kartoitettiin elinkeinopalveluihin liittyviä tarpeita ja toiveita. Tutkimuksen toteutti Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI.

Kyselyn tulosten pohjalta Evijärven kunta, Evijärven Yrittäjät ja MDI työstivät työpajoissa Evijärven elinkeinojen palvelupolkuja. Lopputuloksena syntyi YritysKOHO-sivusto.

Sivuston ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta vastasi BSTR-markkinointitoimisto.

Jaa juttu: