Väinölän vuosi käynnistyy maaliskuussa

ALAJÄRVEN keskustassa sijaitsevan kulttuuritalo Villa Väinölän tapahtumavuosi käynnistyy maaliskuussa.

Kuvataidekasvattaja Saila Sippola järjestää yhteistyössä Alajärven seurakunnan kanssa taidetyö-kurssin.

Näyttelytoiminta alkaa toukokuussa Alajärven kuvataidekoulujen yhteisnäyttelyllä. Kesäkuussa Väinölässä avautuu Johanna Kareen näyttely EROTTAMATTOMAT. Heinä-elokuussa esillä on kuvataiteilija Ritva Lindbergin taidetta. Syksyllä Väinölässä nähdään lehtimäkeläisen Tarja Paimenen taidetta, Alajärven toimintakeskuksen asiakkaiden töitä sekä kuortanelaisen taiteilijan Tapio Hirvosen teoksia. Muutokset näyttelykalenteriin ovat mahdollisia, ja ajantasaiset tapahtumatiedot löytyvät Alajärven kaupungin verkkosivulta.

Villa Väinölässä voidaan järjestää taidenäyttelyiden lisäksi erilaisia työpajoja, konsertteja ja tapahtumia.

Jaa juttu: