Lauantaina pelataan tärkeistä pisteistä

Kayla Gordon ja Aliyah Collier hymyilivät joukkueidensa parhaiksi valittuina.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala oli pelin jälkeen tyytyväinen, että ennen seuraavaa peliä, lauantaina kotona pelattavaa HBA-ottelua, ehditään treenata ja keskittyä tulevaan vastustajaan.

–Se on tärkeä ottelu jatkon kannalta.

Veto on sarjan seitsemäs, HBA kuudes samoilla pisteillä ja paremmalla korierolla.

–Tulee taas erityyppinen peli, HBA pelaa vauhdikasta peliä ja juoksee koko ajan koko kenttää. Täytyy varautua koko kentän miesvartiointiin ja nopeisiin siirtymähyökkäyksiin, avasi Kujala suunnitelmia.

–Tässä pitää ensin vähän palautella kovan pelitahdin jälkeen alkuviikosta, ja sitten alkaa valmistautuminen. Peruspelimme on tietyllä tasolla, ja nyt sitä vain pitää hioa vielä vähän paremmaksi. Viikon tauko tulee nyt hyvään saumaan. Pelaajat vetävät äärirajoilla, tekevät kovasti töitä ja antavat joka ilta kaikkensa.

–Kouvottaret oli juuri tämän verran parempi, totesi Kujala. –Puoliajalla oltiin melkein tasoissa, mutta kolmannessa erässä meidän puolustusote pikkuisen lepsahti, ja Kouvola pääsi reilun kymmenen pisteen johtoon.

Kouvottaret iski Sarah Toeainan johdolla (25/9/2) Aliyah Collierin säestäessä (15/13/2).

Kolmannessa erässä sattui pallonmenetyksiä ja pieniä virheitä. Kujala muistutti kentän reunalla suojattejaan keskittymään.

–Pikkuisen huolellisemmin oltaisiin voitu niissä tilanteissa pelata. Yritimme vielä viimeisessä erässä kehittää takaa-ajoa. Heillä oli pikkuisen paremmat heittoprosentit ja puolustuspäässä Kouvola teki muutaman liian helpon korin, kun taas helpot korit jäivät meiltä tekemättä. Levypalloissa olimme vähän parempia, statistiikan puolella emme kaukana olleet. Puolustuspäässä olisi pitänyt olla vähän parempia ja heittoprosentit korkeampia.

Vedon parhaana palkittiin Kayla Gordon, joka teki 18 pistettä ja otti 16 levypalloa. Pihla Jaatiselle merkittiin tehot 2/1/1, Riikka Kujalalle 10/4/2, Anni Kujalalle 7/2/2, Doniah Clineylle 14/9/2 ja Mariah Millerille 15/9.

PELIKARHUJEN voittaminen olisi vaatinut maagisen illan, tiivisti Kujala 20. tammikuuta pelattua Suomen Cupin välierä ottelua, joka päättyi numeroin 68–83 (29–43). –Ei sekään ollut numerollisesti iso tappio.

Veto taisteli Doniah Clineyn (27 pistettä) sekä Anni Kujalan (16) esimerkin johdolla loppuun saakka. Riikka Kujala teki neljä pistettä, Kayla Gordon 8 ja Mariah Miller 13. PeKa kohtaa Suomen Cupin finaalissa EBT:n.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.