Järvi-Pohjanmaalla jälleen kaksi uutta koronatartuntaa

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu yhteensä 65 positiivistakoronatartuntaa 14.–27.11. välisenä aikana. Luku kasvoi eilisestä kahdella uudella tartunnalla.

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tartuntaryppääseen ja kyseiset henkilöt ovat jo olleet karanteenissa.Tartunnan saaneet on asetettu eristyksiin. Tällä hetkellä karanteeniin asetettuja altistuneita Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on noin 370.

Mainos

Viimeisen seitsemän vuorokauden aikana Järvi-Pohjanmaalla otetuista koronatesteistä 5,5 prosenttia on ollut positiivisia.

–Vaikka tilanne näyttää hieman rauhoittuneen, tilanne on edelleen vakava ja kaikkien on syytä noudattaa äärimmäistä varovaisuutta sekä noudattaa annettuja rajoituksia, suosituksia ja ohjeita. On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä, peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.