Järvi-Pohjanmaan koronatartuntaluku on 18

Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu 12.10.2020 mennessä yhteensä 18 positiivista Covid -19 tartuntaa. Todetut tartunnat liittyvät Ylläksen ruskaretkiin ja Seinäjoen opiskelijatartuntoihin sekä niiden jatkotartuntaketjuihin, tiedottaa Järvi-Pohjanmaan perusturvajohtaja Tanja Penninkangas.

Tartunnan saaneet on asetettu eristykseen. Covid -19 tartunnan saaneita ja sille altistuneita on kaikissa Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen kunnissa. Altistuneita on yhteensä noin 160, joista yhteistoiminta-alueen kuntalaisia on noin 130. Altistuneiden jäljitystyö on edelleen käynnissä ja sitä tehdään Epshp:n ohjeiden mukaisesti.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä kokoontuu seuraavaksi torstaina, jolloin ryhmä päivittää alueelliset suositukset ja ohjeistukset koronan taltuttamiseksi. Pandemiajohtoryhmä muistuttaa koko alueen asukkaita huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä, kasvomaskien käytöstä sekä muista annetuista suosituksista.

Jaa juttu: