Katkoksia POP Pankki Pohjanmaan, Sievin ja Tiistenjoen pankkipalveluissa 4.10.

OSA POP Pankki Pohjanmaan sekä POP Pankki Sievin ja Tiistenjoen pankkipalveluista on poissa käytöstä lokakuun alussa pankkien sulautumisen vuoksi. Suunniteltu käyttökatkos ajoittuu sunnuntaille 4. lokakuuta kello 4.30–16.00 ja se koskee reilua 30 000 asiakasta.

Katkosten aikana verkko- ja mobiilipankit ovat poissa käytöstä, pankkitunnuksia ei voida käyttää sähköiseen tunnistautumiseen ja SEPA-pikasiirtoja ei voida vastaanottaa.​

POP Visa Debit- ja Electron-kortit toimivat normaalisti maksamisessa lukuun ottamatta verkko-ostoja, joissa tarvitaan pankkitunnuksilla tunnistautuminen. Käteisnostot Debit- ja Electron -korteilla eivät toimi katkojen aikana.

POP Visa Credit -korteilla korttimaksut ja käteisnostot toimivat normaalisti katkon aikana. Pankkitunnuksilla tunnistautumista edellyttävien verkko-ostojen tekeminen on sen sijaan pois käytöstä katkojen aikana.

–Käyttökatkokset liittyvät POP Pankki Pohjanmaan, Sievin ja Tiistenjoen sulautumisen viimeiseen vaiheeseen eli tekniseen yhdistymiseen. Sulautumisesta syntyvän uuden POP Pankki Pohjanmaan rekisteröintiajankohta on 1.10.2020, mutta käyttökatkot haluttiin ajoittaa sunnuntaille, että niistä aiheutuisi mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Pahoittelemme asiakkaille tästä aiheutuvaa vaivaa, toteaa POP Pankki Pohjanmaan toimitusjohtaja Hanna Linna.

–Odotamme kaikki uuden alkua. Sulautumiseen on liittynyt paljon taustatyötä, mutta samalla se on auttanut asiantuntijoitamme tutustumaan toisiimme sekä tuonut uutta virtaa asiakastyöhön, sanoo POP Pankki Tiistenjoen toimitusjohtaja Päivi Peurala.

–On hienoa saada tämä projekti maaliin ja jatkaa palvelujen kehittämistä sekä uusien että nykyisten asiakkaidemme kanssa. Uuden POP Pankki Pohjanmaan toimialue on innovaatiopotentiaaliltaan vahva ja sulautumisemme on erinomaisesti ajoitettu näiden hankkeiden tukemista ajatellen, tiivistää POP Pankki Sievin toimitusjohtaja Kirsi Valtonen.

Jaa juttu: