• Sivistysjohtaja Tarja Puro pitämässä juhlapuhetta. Kuva Hannu Takala.
  • Koulun oppilaat lauloivat laulun "Keltainen". Kuva Hannu Takala

Uuden koulun harjannostajaiset Lappajärvellä

Lappajärven uuden koulun harjakaisissa oli puheiden lisäksi kenttäruokailu, musiikkiesitys ja myös vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 

Harjannostajaisia vietettiin Lappajärven uuden koulun työmaalla torstaina kolmantena päivänä syyskuuta kuluvaa vuotta. Paikalla oli valtuutettuja, henkilökuntaa, rakennusväkeä ja oppilaita. Yhteiskoulun rehtori Antti Turpeinen toivotti kaikki paikalle saapuneet tervetulleiksi ja kertoi juhlamenojen kulusta. Oppilaat esittivät kappaleen ”Keltainen”, jonka jälkeen sivistysjohtaja Tarja Puro piti juhlapuheen. Oman puheenvuoronsa saivat myös rakennuttajat sekä kunnanjohtaja Sami Alasara, harjakaisissa oli tarjolla myös kenttäruokailu ja vapaalle sanalle oli myös varattu mahdollisuus. 
 

Käy katsomassa oppilaiden lauluesitys YouTubessa

Jaa juttu: