Viikonvaihteessa yhteensä viisi uutta koronatartuntaa — mobiilisovellus auttamaan tartuntaketjun katkaisussa

ETELÄ-POHJANMAAN sairaanhoitopiirin koronatilanteessa tapahtui muutos viime viikonvaihteessa, jolloin todettiin yhteensä viisi uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen määrä on nyt 62. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 17 272.  Eilen (30.8.) tutkittiin 190 näytettä.

THL:n on tarkoitus julkaista tänään tartuntaketjujen katkaisua tehostavan maksuttoman mobiilisovelluksen nimeltään Koronavilkku. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni Etelä-Pohjanmaallakin lataisi sovelluksen puhelimeensa. Sovelluksessa yksityisyytesi on vahvasti suojattu. Koronavilkku ei tallenna nimeäsi, syntymäaikaasi tai yhteystietojasi.

Lisätietoja https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tarttuminen-ja-suojautuminen-koronavirus/tartuntaketjujen-katkaisua-tehostava-sovellus

Jaa juttu: