Kaupungin kunnossapitopäällikölle kehuja ja moitteita

KORTESJÄRVEN taajama on viime vuosina pessyt kasvojaan. Ympäristöjä on peruskunnostettu ja niistä pidetään ihan päivittäin hyvää huolta. Nurmikot leikataan ja kesällä on joka arkipäivä partio keräämässä typerien ihmiset pudottamat roskat.  

Sitten ne vakavat moitteet?! Katujen — teiden, katuja ei nimeltään ole — tienpuoliset pientareet hoidetaan hyvin, ne ovat siistejä. Mutta sitten piennaralueet on vesakon peitossa. Ja ne ovat joka tiellä tässä taajaman alueella. Ja ne ovat kasvaneet niin, että ne haittaavat näkyvyyttä ja se on jo liikenteelle vaarallista.  

Käyn suunnistamassa viikoittain ja nyt marjassa ja olen todennut, että jopa metsä- ja kytöteiltä hävitetään kasvillisuus. Sitä työtä ei tehdä raivaussahalla eikä vesurilla, siihen on traktoriin kiinnitettävät laitteet.  

Siksi kunnossapitopäällikkö, vaikka kaupungin talous on tiukilla, niin palkkaa urakoitsija pariksi päiväksi siistimään piennaralueet.  

Tämä meidän viihtyvyyden lisäämiseksi ja parantamaan turvallista liikkumista.  

Jaa juttu: