Kirkkoherra haastaa kaupunginjohtajan viisinotteluun

ALAJÄRVELLÄ on keskiviikkona 26. elokuuta ilmassa suuren urheilujuhlan tuntua, kun kirkkoherra Ari Auranen haastaa kaupunginjohtaja Vesa Koivusen viisinotteluun.

Lajit eivät kuitenkaan ole aivan samat kuin perinteisessä viisinottelussa, vaan ne on suunniteltu paremmin koitoksen luonteeseen sopiviksi. Ensin pelataan pesäpalloa. Toisena lajina on keihäänheitto oikealla keihäällä mutta heikommalla kädellä. Sitä seuraa pituushyppy paikoiltaan. Neljäs ja viides laji on kiekonheitto ja kuulantyöntö, jotka niin ikään suoritetaan heikommalla kädellä.

Tapahtuma alkaa yleisurheilukentällä kello 15.

Kilpailun selostaa Lasse Mansikka-aho. Toimitsijoina ovat nuorisotyönohjaajat Kristiina Edobor ja Panu Malkasilta. Musiikista vastaa Tiemestarin Pojat. Tapahtuma päättyy Alajärven seurakunnan järjestämään kahvitukseen.

Jaa juttu: