Hippopuiston rikottu pöytä

Sitä ei ihan pienet saa aikaiseksi, asialla on täytynyt olla jo yli 10-vuotiaita nuoria. Kyläyhdistyksellä on turhauttavaa laittaa enää mitään, kun ne särjetään.  Tässä on tulos siitä, kun kotona vanhemmat eivät opeta eivätkä valvo lapsiensa tekemisiä. Kaiken tämän ilkivallan alkusyy on lähtöisin sieltä, kun tuli se vapaan kasvatuksen laki. Eli paremmin sanoen laki, joka kieltää vanhempia kasvattamasta lapsiaan ja opettamasta käytöstapoja.  

Nykynuoret ovat kasvatuksesta vapaita, niin kuin laki sen sanookin ja se johtaa auttamattomasti lasten ja nuorten tottelemattomuuteen, pahuuteen ja tämän kaltaisiin ilkivallan tekoihin. Jos se iso kirja Raamattukin sanoo, että viimeisinä päivinä tulee vaikeita aikoja, jolloin ihmiset ovat raakoja, hillittömiä, vanhemmilleen tottelemattomia, pöyhkeitä ja väkivaltaisia ja niin edelleen.   

Jaa juttu: