Hyvä kiertämään -kampanja alkaa – jaa kehittämistekosi muille

Hyvä kiertämään -kampanjassa kuka tahansa voi kertoa kehittämisideansa ja ratkaisunsa Tekojen torilla. Kuvakaappaus KunTeko 2020-videolta.

Julkaistu:

Aihe:

Työelämä on ollut murroksessa pitkään, mikä vaatii jatkuvaa kehittämistä. Lisäksi koronaepidemian aikainen poikkeustila on vaikuttanut merkittävästi työn tekemisen tapoihin.

– Kuntatyön hyvät ratkaisut kannattaa tuoda esille, jotta jokaisen ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Jakamalla kehittämisteot kaikkien käyttöön, voi auttaa jotakin toista, sanoo Kuntekon ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu.

Hyvä kiertämään -kampanjassa kuka tahansa voi kertoa kehittämisideansa ja ratkaisunsa Tekojen torilla. Tekojen tori on sivusto, jossa on yli 600 tarinaa työelämän kehittämisestä eri puolilta Suomea.

Viime syksyn Tekoja tiskiin -kampanjan tuloksena Tekojen torille saatiin 142 kehittämistekoa. Parhaimmat teot ja tekijät palkittiin gaalassa, joka keräsi paikan päälle yli satahenkisen yleisön.

– Syksyn kampanja oli menestys. Halusimme laittaa uuden kampanjan pystyyn, koska nyt jos koskaan kunta-alalla tarvitaan hyviä tekoja, Jaanu kannustaa.

Kampanjasta vastaa kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kunteko 2020. Kuntekossa ovat mukana KT Kuntatyönantajat sekä kunta-alan pääsopijajärjestöt Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry. Kunteko-ohjelman päärahoittaja on Euroopan sosiaalirahasto.

www.kunteko.fi/hyvakiertamaan

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.