Helmikuun lopussa 6518 työtöntä työnhakijaa

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli helmikuun lopussa 6518 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaisesta vertailuajankohdasta määrä laski 37 henkilöllä, eli 0,6 prosentilla. Koko maassa työttömien työnhakijoiden määrä nousi samalla ajanjaksolla 0,9 prosentilla.

Työttömien työnhakijoiden osuus Etelä-Pohjanmaan työvoimasta oli 7,7 prosenttia, joka oli Manner-Suomen toiseksi alhaisin. Koko maassa työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli 9,5 prosenttia.

Alueiden välillä työttömyyden kehityksessä oli hajontaa. Työttömien työnhakijoiden määrä laski suhteellisesti eniten Kainuussa (-7,7 %), Lapissa (-3,5 %) ja Varsinais-Suomessa (-1,8 %). Suhteellisesti eniten nousua oli Pohjois-Karjalassa (6,2 %), Pirkanmaalla (3,1 %) ja Pohjois-Pohjanmaalla (3,1 %).

Mainos

Etelä-Pohjanmaalla työttömyys laski muissa seutukunnissa paitsi Suupohjassa. Alhaisimmat työttömien työnhakijoiden osuudet olivat Evijärvellä, Isojoella ja Vimpelissä.

Tiedot ilmenevät työ- ja elinkeinoministeriön Työnvälitystilastosta.

http://www.temtyollisyyskatsaus.fi/etelä-pohjanmaa.aspx

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.