Ankkurit esitteli joukkueensa rungon

Sami Mikkolanaho (1990) edustaa Ankkureissa kokemuksen ääntä ensi kaudella.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Joukkueen ovat jättäneet kauden päätyttyä Aki Orava, Ville Väliaho, Valtteri Kleemola, Rami Mäkinen ja Viljo Sillanpää. Jatkosopimus oli voimassa Sami Mikkolanaholla ja Elmeri Koivusalmella, molemmilla on vuosi jäljellä. Samoin Antti Pukkinen jatkaa vielä ensi kauden Ankkureissa. Seurassa pelanneista sopimuksen ovat solmineet Nestori Yli-Sissala (2+1), Manu Haukkala (1+1), Santeri Särkinen (2), Mikael Penninkangas (2), Ville Keltikangas (2) ja A-junioreihin ovat liittyneet Martti Viitasalo (2), Aleksi Joensuu  ja Emil Peltomäki. Sasu Iivarinen ei ole päättänyt vielä jatkosta.

Uusina joukkoon liittyvät monitoimimies Jouni Mäki (1994), joka on lähtöisin Koskenkorvalta ja pelasi kauden alkuosan Oulussa siirtyen Ville Viidan tuuraajaksi JymyJusseihin, Mansen kärki Severi Piispanen (1997), joka lähes pudotti Ankkurit Superista, Kannuksen Uran kasvatti Mika Keski-Petäjä (1994), joka pelasi viime kaudella Lievestuoreella Ykköspesiksessä sekä Nurmon kasvatti Markus Hallasuo (1996), joka pelasi viimeksi Koskenkorvalla.

Jouko Salmenautio kertoi, että harjoitusringissä on 15-16 pelaajaa.

–Rinkiä täydennetään vielä. Yhdelle tai kahdelle uudelle pelaajalle on vielä tilaa.

Valmennusjohdon suhteen tilanne on se, että sopimukset on solmittava kahden viikon sisään, että harjoituskausi päästään aloittamaan. Niistä ei vielä kerrottu julkisuuteen.

–On monta asiaa, jotka vaikuttavat moneen, kertoi Salmenautio.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.