• Vedon parhaana palkittiin Pachis Roberts.

Vedon taistelu ei riittänyt

Vimpelin Vedon hurja taistelu Tapiolan Honkaa vastaan kotiottelun loppupuolella ei riittänyt, vaan Honka vei pisteet mukanaan luvuin 75-84.

Ottelun alkupuoli meni Hongan hienoisessa johdossa. Puoliajan jälkeen tilanne oli 40-46. Honka heitteli koreja sujuvasti ja Veto pääsi kintereille viimeisellä jaksolla. Se kiri lähes 20 pisteen eron jo kolmeen pisteeseen, kunnes Honka sai ratkaistua pelin itselleen.

Noora Järvikangas kannusti joukkuetta vaihtopenkiltä. Vedon riveissä nähtiin pitkän tauon jälkeen Riikka Kujala, joka toi etenkin puolustuspeliin varmuutta. Vedon parhaana palkittiin tupla-tuplat tehnyt Pachiyaanna Roberts, joka tehtaili 21 pistettä.

364 hengen yleisö kannusti raivoisasti kotijoukkuetta. 

Jaa juttu: