Soini on sopivan kokoinen projekti

Julkaistu:

Aihe:

-Soini on juuri sopivan kokoinen projekti, pääsen mukaan vaikuttamaan eri asioihin. Konkreettisia toimia ovat esimerkiksi ensi vuoden 150-vuotisjuhlallisuuksien suunnittelu, jossa on tarkoitus lisätä kuntalaisten osallisuutta ja hyvinvointia, sekä luontomatkailun ja -yrittäjyyden edistäminen.

Mainos

Ensimmäisinä työviikkoinaan Viitasaari ei ole ehtinyt juuri istumaan työhuoneessaan, vaan on jalkautunut sekä kunnan eri toimialojen yksikköihin että naapurikuntiin. Niissä merkeissä ovat tulleet tutuksi niin lähikuntien johtohenkilöt kuin omatkin kuntalaiset. Jo nyt Viitasaari kokee viihtyvänsä Soinissa hyvin. Hän kokee todeksi sen, mitä on aiemmin kuullut muiden sanovan; soinilaisten kanssa tulee hyvin toimeen, ja nauttii luonnon läheisyydestä. Viitasaaren harrastukset liittyvät läheisesti luontoon, hän metsästää, hoitaa metsää ja lenkkeilee luonnossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.