Veto pelaa Espanjassa

Ensi viikonloppuna finaalitaistoaan jatkava Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkue aloittaa tulevan kautensa Espanjan Fuengirolassa. Vastaan asettuu sunnuntaina 22.4.2018 pelattavassa ottelussa kotijoukkueena toimiva Imatran Pallo-Veikot.

Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala kertoo Vedon käyneen keskusteluja ottelusta IPV:n kanssa. Veto-miehistö on ollut joitakin kertoja harjoitusleirillä Espanjan Aurinkorannikolla. Ensi keväänä järjestettävän leirin aikana pelataan virallinen ottelu, josta jaetaan sarjapisteitä. Kujala uskoo sekä yleisön että median olevan kiinnostuneita ottelusta – kuluvan kauden avausottelun tapaan. Tuolloin Fuengirolassa pelattua Sotkamon Jymyn ja Imatran Pallo-Veikkojen välistä ottelua oli seuraamassa 2 715 katsojaa. Ottelu pelattiin 26 asteen helteessä.

Fuengirolassa avataan myös naisten Superpesis-kausi, kun Lappeenrannan Pesä Ysit ja Lapuan Virkiä taistelevat sarjan avausottelun voitosta.

Jaa juttu: