Veto puhtaasti välieriin

Vimpelin Veto on selvittänyt tiensä yhdeksättä kertaa peräjälkeen miesten Superpesiksen välieriin.

Tiistaina Kiteen Rantakentällä kotiutuskisan kautta voiton hakenut Veto voitti Kiteen Pallon keskiviikkona kotisaarellaan 1–0 (7–2, 4–4). Puolivälieräsarja ratkesi suoraan kolmessa ottelussa. Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi ottelun jälkeen joukkueen tasapainoilleen tulevien otteluiden ja puolivälieräsarjan katkaisemisen välillä.

–Selkeä tavoite oli katkaista sarja. Saamme viikon aikaa ennen välieriä. Se tulee tarpeeseen. Puolivälieräsarja oli kova rutistus.

Veto selvitti ensimmäisenä tiensä välieriin. Joensuun Maila–Hyvinkään Tahko-ottelusarjassa JoMa johtaa voitoin 2–1. Seinäjoen JymyJussit otti yllätysvoiton keskiviikkona Sotkamon Jymystä 0–1 (2–2, 2–5). Ottelusarja on tilanteessa 2–1 Jymylle. Kouvolan Pallonlyöjien ja Koskenkorvan Urheilijoiden välisessä puolivälieräsarjassa voitot ovat 2–0 Kouvolalle.

Veto saa välierävastustajansa Kouvola–Koskenkorva-puolivälieräsarjan voittajasta.

Jaa juttu: