JoMa kärjessä, Veto vireessä

Vimpelin Veto aloitti Superpesiksen ylemmän jatkosarjan voittokannassa. Sekä Seinäjoen JymyJussit että Koskenkorvan Urheilijat joutuivat tunnustamaan viime kauden mestarijoukkueen paremmakseen. Veto oli tiistai-illan ottelussaan Koskenkorvalla vahvassa vireessä varsinkin toisella jaksolla, jonka se voitti 0–17 -lukemin. Vetolaisittain ilta oli kunnareiden sävyttämä. Teemu Isoketo, Sami Haapakoski, Tuomo Lönnmark ja Mikko Haukkala (kuvassa) kirjauttivat kunnarin mieheen, Janne Mäkelä kaksi. Sarja jatkuu kärjen osalta tasaisena. Piikkipaikkaa pitävä Joensuun Maila on kaksi pistettä Vetoa edellä. Vedon kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla Kiteen Palloa vastaan.

Miesten alemmassa jatkosarjassa Alajärven Ankkurit nappasi tiistaina 1–0 (10–7, 5–5) -voiton Kempeleen Kiristä. Naisissa Lappajärvi hävisi Seinäjoella: toisella jaksolla ottelu päättyi tasan 3–3.

Jaa juttu: