Arto Luomalle Vimpeli-palkinto

Seinäjokelainen Arto Luoma on saanut tämänvuotisen Vimpeli-palkinnon.

Luoma on pitkäaikainen pesäpallovaikuttaja ja toimi kaikkiaan 18 vuotta Pesäpalloliiton liittojohtokunnan jäsenenä. Hän toimi 16 vuoden ajan liiton varapuheenjohtajana. Lähes jokaisessa roolissa pesäpallon parissa toiminut Luoma oli myös lajin valta-alueen, Pohjanmaan Pesiksen ensimmäinen puheenjohtaja.

Kuvanveistäjä Kari Ovaskan Pesäpalloilija-patsaan pienoisjäljennös eli Vimpeli-palkinto annetaan vuosittain yhteisölle, yritykselle tai yksityiselle henkilölle, jonka katsotaan merkittävällä tavalla tukeneen tai tehneen työtä pesäpalloilun eteen. Kiertopsalkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien.

Tänä vuonna palkintoseremonia järjestettiin Imatralla pelatun naisten Itä–Länsi -ottelun tauolla.

Jaa juttu: