• Severi Lassila valittiin kolmatta kertaa aikuisten Itä-Länteen.

Ruuskan seuraksi tuttuja nimiä

Yleisöäänillä pesäpalloilun miesten Itä-Länteen valitun Vimpelin Vedon Perttu Ruuskan lisäksi arvo-otteluissa nähdään useita järviseutulaisjoukkueiden edustajia. Tänään on julkaistu miesten, A-poikien ja B-poikien arvo-otteluedustajat.

Lännen miesjoukkueen väreissä nähdään myös Vedon Sami Haapakoski, Mikko Kanala, Severi Lassila ja Henri Puputti. Alajärven Ankkureista Lännen joukkuetta vahvistaa Aki Orava. Perttu Ruuskalle aikuisten arvo-otteluedustus on ensimmäinen, Haapakoskelle 14:s, Kanalalle viides, Lassilalle kolmas, Oravalle seitsemäs ja Puputille 13:s. Lännen pelinjohtajina toimivat Vedon Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski.

Lisää valinnoista ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa juttu: