Ruuska äänillä arvo-otteluun

Vimpelin Vedon Perttu Ruuska sai 17 prosentin ääniosuuden, kun yleisöllä oli mahdollisuus äänestää aikuisten arvo-otteluiden ensikertalaisia pelaamaan Imatran Itä-Länsi -oteluihin.

Ääniharavaksi nousseesta 16-vuotiaasta Halsuan Toivon kasvatista tulee kaikkien aikojen nuorin miesten Itä-Länsi -pelaaja. Ikänsä puolesta hän pääsisi pelaamaan C-junioreiden nuorisoleirin arvo-otteluun heinäkuun lopulla. Imatralla Ruuska kohtaa Lännen paidassa Idän lukkarina häärivän 41-vuotiaan Toni Kohosen, josta tulee heinäkuun toisena päivänä kaikkien aikojen vanhin Itä-Länsi -pelaaja. Kohonen valittiin toukokuun pelaajaksi ja se avasi sotkamolaiselle tien uransa 21. arvo-otteluun.

Vimpelin Veto lienee vahvasti mukana miesten arvo-otteluvalinnoissa, sillä pelinjohtokaksikko Sami-Petteri Kivimäki ja Jussi Haapakoski on valittu Lännen käskyttäjiksi. Muut pelaajavalinnat julkistetaan myöhemmin.

Jaa juttu: