Järviseudun Sanomien kaksi ensimmäistä numeroa julkaistiin uudelleen

Kahdeksansivuinen erikoislehti sisältää kaksi ensimmäistä lehteä vuodelta 1962.

Järviseudun Sanomat täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi julkaistiin historian kaksi ensimmäistä Järviseudun Sanomien numeroa samoissa kansissa. Vanhat numerot julkaistaan tilaajille Järviseudun Sanomissa sivu kerrallaan, mutta lehden voi hankkia myös yksissä kansissa.

Lehden voi ostaa Järviseudun Sanomien toimituksesta Lappajärveltä, Pesosen valokuvausliikkeestä Evijärveltä, Pyyhekauppa & Karteekista Kortesjärveltä ja Kukkasalonki Kastanjasta Vimpelistä hintaan 2,5 euroa. Lehden voi tilata kotiin postitettuna hintaan 4 euroa. Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@jarviseudunsanomat.fi tai puhelimitse numeroon 0400 773 492.

Jaa juttu: