Evijärvi valmistautuu juhlimaan

Evijärven kunta valmistautuu ensi vuonna vietettävään kunnan 150-vuotisjuhlavuoteen sekä Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaan. Evijärvellä juhlavuoden tapahtumia valmistelee ja koordinoi juhlatoimikunta, joka kutsuu kuntalaisia suunnittelemaan ja toteuttamaan juhlavuoden ohjelmaa. Ohjelmaehdotuksia voi tehdä kuntaan lokakuun loppuun saakka.

Juhlallisuudet jaetaan neljään erilliseen teemaviikkoon. Juhlaviikot teemoineen ovat: viikko 10 kunta tutuksi kuntalaisille, viikko 23 elinvoima, liikunta ja hyvinvointi, viikko 36 yritteliäisyys, yrittäminen ja elinkoinet sekä viikko 49 itsenäisyys, taide ja kulttuuri. Pääjuhlaa vietetään viikolla 23.

- Teemoihin sopivia ohjelma- tai tapahtumaehdotuksia voivat lähettää yksityishenkilöt, yhteisöt, työryhmät, yrittäjät, koululuokat ja harrastajaryhmät. Juhlavuoden tapahtumiksi valitaan tapahtuman teemaan sopivaa sisältöä juhlaviikoille ja ne kootaan tapahtumakalenteriksi, kertoo Evijärven kehityssihteeri Riikka Uoti.

Jaa juttu: