Julkaistu:
Kategoria:
,
Aihe:

Miesten Superpesiksen järviseutulaisjoukkueet Vimpelin Veto ja Alajärven Ankkurit mittelivät sarjapisteistä pitkän kaavan mukaan. Lähes kolme tuntia kestäneessä ottelussa Ankkurit voitti avausjakson niukasti 1-2, kun taas Veto oli parempi toisella jaksolla juoksuin 6-3. Supervuoro pelattiin juoksuitta. Kotiutuskisan aluksi Ankkurit meni 0-2 -johtoon. Veto vastaasi omalla sisävuorollaan, kun Matias Rinta-aho löi 1+1 ja Henri Puputti kotarin loppulukemat 3-2. Illan saldona sarjakärki Vedolle kaksi pistettä ja perää pitävälle Ankkureille yksi.

Mainos

Vierasjoukkueen käskyttäjä Matti Iivarinen oli tyytyväinen jaksovoittoon ja joukkueensa peli-ilmeeseen. Kotijoukkueen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi puolestaan kotiuttamisen olleen hankalaa, mutta kiitteli samalla Henri Puputin lyömiä ratkaisujuoksuja.