Aaltoa ja Alajärveä esiteltiin Milanossa

Nelimarkka-museon hallinnoiman Aallokko kutsuu –hankkeen laatima matkailupaketti esiteltiin 17. maaliskuuta Milanon matkailutapahtumassa BeNordic event 2016, kertoi hankkeen vetäjä Maria Lampinen.

Aallokko kutsuu -hanke on laatinut Alajärvi in the footsteps of Alvar Aalto – Art, Architecture and Nature experiences -tuotteen yhteistyössä Culture Finland Etelä-Pohjanmaan kanssa. Culture Finland–ohjelman tavoitteena on lisätä Suomeen suuntautuvaa ja Suomessa tapahtuvaa kulttuurimatkailua.

Matkailutuotteen pääpaino on Alvar Aallon elämässä ja rakennuksissa, mutta mukaan mahtuu myös tutustuminen Nelimarkka-museoon, Antti Maasalon veistosreittiin ja Alajärven lumoavaan luontoon. Alajärvi in the footsteps of Alvar Aalto - otetaan käyttöön tulevana kesänä. Matkapaketti tavoitti noin 20 kansainvälistä matkanjärjestäjää.

Aallokko kutsuu avaa kesäksi info-pisteen Villa Väinölään ja kokoaa sinne pienen perusnäyttelyn ALVAR AALTO – Elämää Alajärvellä. Näyttelyn yhteyteen valmistuu myös julkaisu.
Aallokko kutsuu –hankkeen yhtenä tavoitteena on profiloida yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa Alajärvestä vetovoimainen kulttuurimatkailukohde, Taiteen ja Arkkitehtuurin kaupunki, Suomi100 -juhlavuoden kunniaksi.

Jaa juttu: