Palvelut ja talous keskustelunaiheina

Alajärven kaupungintalon valtuustosalissa keskusteltiin keskiviikkoiltana Vimpeliä ja Alajärveä koskevan kuntarakenneselvitykseen liittyvistä asioista. Tapetilla olivat muiden muassa palvelut, valtionosuudet ja Vimpelin ja Alajärven mahdollisen kuntaliitoksen mukanaan tuomat asiat. Maltillisena edenneessä keskustelussa vain harva puheenvuoron esittäjä toi selkeästi esiin oman kantansa eli onko kuntaliitoksen puolesta vai sitä vastaan. Päättäjille esitettiin toive, että he keräisivät mahdollisimman paljon faktatietoa tulevan päätöksen tueksi. Tilaisuutta pystyi seuraamaan nettiradion kautta sekä jättämään kysymyksiä tai kommentteja netissä toimivaan viestiseinään. Kysymykset ja vastaukset välittyivät myös valtuustosalissa olleille. Vimpelissä vastaavanlainen kuntalaisinfo järjestetään maaliskuun 16. päivänä.

Jaa juttu: