Elina Förstin taidetta Saksan Nord Artiin

Taiteilija Elina Förstillä oli lottovoittajan olo huomenna Nelimarkka-museolla avattavan Ruoveden maisema -näyttelyn tiedotustilaisuudessa. Hän oli juuri saanut tietää tulleensa valituksi Büdelsdorfissa, Pohjois-Saksassa kesällä järjestettävään Nord Art-taidenäyttelyyn yhtenä harvoista suomalaistaiteilijoista. Valtaviin tehdashalleihin pystytettävä Nord Art on kansainvälinen ryhmänäyttely, joka on auki kesäkuusta lokakuuhun. Siihen hakee vuosittain 4500 taiteilijaa. Heistä valitaan 200.

Försti kävi tutustumassa Nord Artiin vuonna 2010, ja haki tänä vuonna mukaan ensimmäisen kerran.
- Suomesta mukaan pääsee kahdesta neljään taiteilijaa vuosittain.

Näyttelyä varten Försti maalaa kolme 180 x 280 senttistä latoaiheista työtä.

Förstin töitä on nähtävillä Ruoveden maisema -näyttelyssä, joka on auki 29. toukokuuta saakka.

Jaa juttu: