Rehtorinhaku jatkuu Vimpelissä

Tiistaina 23.6. kokoontunut Järvi-Pohjanmaan sivistyslautakunta päätti tiukan äänestyksen jälkeen, että Vimpelin yhteiskoulun rehtorin viran hakuaikaa jatketaan. Lautakunnan vimpeliläisjäsen Sirkka Männikkö esitti Anita Ammesmäen kannattamana, että rehtorin viran hakuaikaa jatketaan. Äänestyksessä Männikön esitys sai viisi ääntä, kun taas esittelijänä toimineen sivistystoimenjohtaja Esa Kauniston esitys kasvatustieteiden maisteri Raija-Liisa Hakalan valitsemiseksi rehtorin virkaan sai neljä ääntä. Virkaan oli alun perin kahdeksan hakijaa, joista haastatteluun kutsuttiin kolme. Haastatteluryhmä totesi yksimielisesti Hakalan olevan pätevä ja sopiva rehtorin virkaan. Ensimmäiselle varasijalle esitettiin kasvatustieteiden maisteri Pasi Kanniaista. Yhteiskoulun uuden rehtorin nimi on selvillä elo-syyskuun vaihteessa. Virkaa aiemmin hakeneet ovat mukana uudella hakukierroksella.

Jaa juttu: