Petra Olli MM-joukkueeseen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

LaVen painija Petra Olli, 20, on valittu Suomen aikuisten MM-joukkueeseen Tashkentiin, Uzbekistaniin. Petra on Suomen ainoa naisedustaja ja ottelee 60 kilon sarjassa 10. syyskuuta.
Tashkentin MM-kisat ovat kevään koti-EM-kisojen ohella maajoukkueen vuoden tärkein tapahtuma. Petra lähtee aikuisten kisoihin haastajana petyttyään otteisiinsa juniorien MM-kisoissa Zagrebissa, Kroatiassa 7.–8. elokuuta.
Pronssimitaliin päättyneet Zagrebin kisat olivat Petran viimeiset junioritasolla. Pronssi irtosi lopulta 8–6-voitolla Kanadan Braxton Stonesta. Molemmat alkukierrokset Petra voitti suvereenisti 8–2, mutta semifinaalissa ylivoimainen japanilainen Risako Kawai passitti hänet pronssiotteluun 0–12.
Petra lähti Zagrebiin kulta tavoitteenaan, joten tappio japanilaiselle välierässä oli pettymys. Uzbekistanin kisoissa hän on kuitenkin Suomen joukkueen ykkösnyrkkejä ja ehdottomia mitalitoivoja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.