Alajärvi

 1. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla toimiva kirjailijayhdistys Pohjanmaan kirjailijat ry julkaisi 9.11.2020 yhdistyksen ensimmäisen julkaisukatalogin. Sähköisesti julkaistu, tulostettavaksi suunniteltu katalogi kerää yhteen tietoa yhdistyksen jäsenten julkaisuista.

 2. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 9.11.2020 yksi uusi koronavirus-tartunta.

 3. VAMMAISET ovat valtamediassa päässeet ääneen tähän asti vain vähän. Yle Puheen Vammaiskultti-radiosarjassa ei vammaisuudesta puhuta ihmisestä irrallisena sairausinformaationa, vaan osana tavallista arkea. Ohjelma saa tänä vuonna toista kertaa myönnetyn Kiharusi-tunnustuksen. Kiharusi ry kiittää ohjelmantekijöitä erinomaisesti toteutetusta kokonaisuudesta, sen syvällistä vuoropuhelua, huumoria ja syrjinnästä kertomista.

 4. SC Alajärven miesten kolmosdivarijoukkue lähti uuteen kauteen nuorella kokoonpanolla ja pelaajavalmennuksella.

 5. JÄRVILAKEUDEN kansalaisopisto on mukana valtakunnallisessa Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Joillekin kortin saajille tämä joulumuistaminen saattaa olla ainoa laatuaan ja sitäkin merkittävämpi…

 6. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, ettei sen alueella todettu uusia koronavirustartuntoja lauantaina ja sunnuntaina.

 7. Janne Mäkelä jatkaa Vedossa

  Koko pesisuransa kasvattajaseuraansa Vimpelin Vetoa edustanut Janne Mäkelä jatkaa miesten Superpesis-joukkueessa kaudella 2021.

 8. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin perjantaina 6.11.2020 kuusi uutta koronavirustartuntaa. Tapauksista viisi liittyy aiemmin todettuihin tartuntaketjuihin.

 9. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 5.11.2020 kaksi uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 174. Sairaalahoidossa on edelleen muutamia potilaita.

 10. ALAJÄRVEN monitoimihallista on vaikka mihin, se jo tiedetään. Lauantaina 21. marraskuuta sitä koeajetaan Lentopallon Mestaruusliigan peliareenana. Kello 17 alkaen siellä kohtaavat liigan kärjessä olevat Akaa-Volley ja Savo Volley.