Koivunmahla viininvalmistuksessa on alajärveläinen innovaatio 

Punaisen Tuvan Viinitilan Jussi Keijonen Metsäpäivillä Järviradion pisteellä maistattamassa mahlajuomia. Kohina, Kupliva ja Kuohu -mahla maistuivat messuväelle. Kuva: Janne Valkeinen 
Punaisen Tuvan Viinitilan Jussi Keijonen Metsäpäivillä Järviradion pisteellä maistattamassa mahlajuomia. Kohina, Kupliva ja Kuohu -mahla maistuivat messuväelle. Kuva: Janne Valkeinen .

ALAJÄRVELÄISEN Punaisen Tuvan Viinitilan Kupliva kuohuviini osallistui Agri-INNO 2024 -kilpailuun, joka on vuodesta 2018 alkaen järjestetty maataloussektorin innovaatiokilpailu. Kilpailuun Kuplivaa ehdotti toinen alajärveläinen toimija. Palkinnon myöntämisen perusteena on innovaatio, joka tuo positiivista imagoa maataloustoimialalle ja josta voi kehittyä kansainvälisestikin merkittävä palvelu tai tuote. Kupliva ei tänä vuonna yltänyt voittoon, mutta messuilla oleminen herätti mielenkiintoa kansallisissa...

Tämä sisältö on tilaajille, kirjaudu sisään tai tilaa

Kirjaudu Tilaa
UUSI: Osta digilehden irtonumero lehtikioskista

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti