Alajärven tuloveroprosentiksi esitetään 9,1

Alajärven kaupungin tuloveroprosentiksi esitetään 9,1 prosenttia.
Alajärven kaupungin tuloveroprosentiksi esitetään 9,1 prosenttia.

21. LOKAKUUTA kokoontunut Alajärven kaupunginhallitus esittää ensi vuoden tuloveroprosentiksi 9,1 prosenttia. Viimeisimmän, Kuntaliiton syyskuussa julkaiseman veroennustekehikon mukaan Alajärven kaupungin verokertymäksi arvioidaan ensi vuodelle yhteensä 19,5 miljoonaa euroa, kun tälle vuodelle arvio oli 18,9 miljoonaa euroa.

ETELÄ-POHJANMAAN liiton talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta kaupunginhallitus toteaa, että se on taloudellisesti kestävä, koska kuntien maksuosuudet eivät kasva. Lisäksi kaupunginhallitus toteaa, että Etelä-Pohjanmaan liiton kuuluu huomioida edunvalvonnassaan myös Järviseudun seutukunnalle tärkeitä asioita, kuten tiestön hoito ja kunnossapito sekä alueen saavutettavuus julkisen liikenteen osalta.

AISAPARIN hallituksen varsinaiseksi jäseneksi erovuorossa olevan Jukka Kuoppalan tilalle esitetään elinvoimajohtaja Jaakko Aninkoa. Varsinaiseksi jäseneksi esitettävän henkilön tulee olla paikallisen julkisen tahon edustaja. Aisaparin syyskokous tekee viralliset valinnat.

Jaa Somessa

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Jätä kommentti